Het Nieuwe Boek van Francine Oomen

Het boek

Hoe overleeft Rosa in New York?
Francine Oomen

 

Deel 1 van Rosa & Co
Querido

 

€12,95 (introductieprijs. Tot 1 januari)

 

Wat doe je als je droom aan diggelen valt en je zelfvertrouwen tot onder het nulpunt daalt? Dan ga je, zoals Rosa, naar New York! Als au pair bijvoorbeeld.

 

Wat doe je als je in je eentje, ver van huis, ten einde raad bent? Dan zoek je nieuwe vrienden, maak je nieuwe plannen, ga je een blokje om met de hond, bak je een taart en laat je je niet gek maken door een pratend hert, een overspelig vriendje en een helse puber.

 

Wat doe je als je (per ongeluk) vreemdgegaan bent? Als je teveel drinkt, rookt en blowt, een verkeerde studie gekozen hebt, platzak bent en je vader je ontzoond heeft? Dan vlucht je. Bijvoorbeeld naar Berlijn, zoals Neuz doet.

Hoe overleeft Rosa in New York? Is het eerste deel in een nieuwe serie: Rosa & Co. Hét vervolg op de Hoe overleef ik… serie.

 

 

Paperback

ISBN 978 90 451 1284 8

Leeftijd 12 jaar en ouder

13 November 2012

 

Bekijk hier de commercial voor ‘Hoe overleeft Rosa in New York?‘ !

 

Lees hoofdstuk I & II

Gebruik je muis om te bladeren. Veel leesplezier!

Recensies

Win een overnachting in Hotel New York in Rotterdam!

Hoe?

Koop Hoe overleeft Rosa in New York?, lees hem uit en neem een filmpje van jezelf op waarin je vertelt wat je van het boek vond en waarom. Load je video up naar (bijvoorbeeld) YouTube en Twitter de link van jouw video naar @Rosa_van_Dijk of @Neuz_Vincent. Je kan je filmpje ook mailen naar rosa@ rosaenco.nl. Vermeld je naam en leeftijd erbij. De leukste filmpjes posten we op de site rosa-en-co.nl en Facebook.com/RosaenCo en op 1 februari 2013 kiezen we de grote winnaar van de overnachting in Hotel New York!

We mogen namens Hotel New York twee kamers weggeven, eentje voor jou en je vriend/vriendin, en eentje voor je ouders!

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn en heeft 72 bijzondere hotelkamers en 7 zalen.

Check hun website maar eens!

 

De recensie van Danielle!

 

En dit vond Robin ervan!

De recensie van Marit, uit België!

http://www.youtube.com/watch?v=XVmZT-8M4qw

 

Amexlie

Marissa Bloupot

 

Marlies Mobach

Marlies vertelt wat ze van het boek vindt!

https://www.youtube.com/watch?v=Au2D-cg6Pl0&feature=relmfu

Auteur

Foto Francine

Na de Design Academy in Eindhoven vestigde Francine (Laren, 27 maart 1960) zich als zelfstandig industrieel ontwerper. Ze begon in 1990 met het ontwerpen, schrijven en illustreren van kinderboeken. Haar grote doorbraak kwam met de Hoe overleef ik…-serie. Ze heeft er negen keer op een rij de prijs van de Kinderjury mee gewonnen, vijf keer de prijs van de Jonge Jury, en verschillende andere prijzen.

Naast de 13-delige serie zijn er o.a. Hoe overleef ik...-taalgidsjes, survivalgidsen, een kookboek, spellen, schoolartikelen, (natuurlijke) lichaamsverzorgings-producten en een tijdschrift. De Hoe overleef ik…-serie is verfilmd voor televisie en bioscoop en bewerkt als musical.

Hoe overleeft Rosa in NewYork? Is het eerste deel van de serie Rosa & Co. De opvolger van de Hoe overleef ik…-serie.

 

Wil je Francine laten weten wat je van het boek vindt?

Mail naar: feedback@francineoomen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Gerlinde de Geus